Magazijnmedewerker

Genemuiden, Nederland
Solliciteer
20 dagen geleden Vast
Categorie: Logistiek
Branche: Textiel
Uren per week: 8 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 07-06-2022

Ben jij iemand die van aanpakken weet en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de magazijn topper die wij zoeken. Ben jij parttime of fulltime beschikbaar, dat maakt niet uit. Wij denken graag met je mee!

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van op maat gemaakte gordijnen. Zij zijn ieder jaar op de beurs te vinden om te kijken naar de laatste trends en ontwikkelingen binnen de interieurbranche. Ieder jaar brengen zij nieuwe, moderne collecties uit die jij misschien wel in huis hebt hangen.

Wat ga je doen
Als magazijnmedewerker verzamel je verschillende producten en zorg je er voor dat ze op de juiste plek terecht komen. Je bewaakt de kwaliteit van de producten en zorgt ervoor dat de voorraad op de juiste manier wordt aangevuld. Daarnaast heb je interesse in de processen van onze opdrachtgever en denk je graag mee over wat er beter kan.

Wat wij vragen
  • Je bent 8 tot 40 uur in de week beschikbaar.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent nauwkeurig, gedreven en bent beridt om de mouwen op te stropen.
Wat wij bieden
Een marktconform salaris. Flexibele werktijden, ben je maar 8 uur in de week beschikbaar? Geen probleem wij denken graag met je mee. Ruimte voor ontwikkeling binnen een groeiende organisatie. En last but not least een informele werksfeer met leuke collega's. 
 
Benieuwd naar je reactie
Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij je van harte uit je CV te sturen naar kbos@hanzelandpd.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Karsten Bos 038-4229231 of 06-10787010.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij