Meewerkend teamleider

Genemuiden, Nederland
Solliciteer
13 dagen geleden Vast
Categorie: Management en Administratie
Branche: Legal Services
Uren per week: 32 - 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 14-06-2022

Onze opdrachtgever is een dynamisch juristenkantoor en incassobureau, gespecialiseerd in debiteurenbeheer, incasso, het innemen van leaseobjecten en juridische advisering en procesvoering.

Wat ga je doen

Als meewerkend teamleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de output van de afdeling en de aansturing van de toegewezen medewerkers van de afdeling incasso. Deze functie is parttime en daardoor is dit een combinatie functie met de functie medewerker incasso. Als teamleider zorg je voor een goede werksfeer en coach jij je mede collega’s door middel van één op één gesprekken en functioneringsgesprekken. Je analyseert hoe de werkprocessen zijn ingericht en waar nodig zorg jij voor procesverbetering. De werkzaamheden als incassomedewerker bestaat uit incassodossiers efficiënt behandelen, leaseauto’s innemen en routes efficiënt plannen. Ook informeer je onze opdrachtgevers over de status van de lopende dossiers. Jij zorgt ervoor dat de termijnen in de dossiers correct worden gehanteerd en opgevolgd. Daarnaast rapporteer je aan collega’s en overleg je bevindingen met hen. Daarmee zorg je voor een goede doorstroom van zaken naar de juridische afdeling.

Wie ben jij?

Jij bent een proactieve, zelfstandige, ervaren teamleider die van aanpakken weet. Met bij voorkeur een juridische MBO/HBO opleiding. Als persoon ben je stressbestendig, discreet, professioneel en zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig. Je hebt een dienstverlenende houding naar klanten en een zakelijke houding naar debiteuren. Je weet debiteuren op de juiste wijze te benaderen om het optimale resultaat te bereiken.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een klein team binnen een dynamische, platte en informele organisatie. We bieden je een marktconform salaris en prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Sollicitaties ontvang ik graag via email kbos@hanzelandpd.nl ter attentie van Karsten Bos.  Wil je meer weten over de functie of de opdrachtgever neem dan contact op met Karsten Bos, 06-10787010/ 038-4229231.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij