Verkoopmedewerk(st)er

Zwolle, Nederland
Solliciteer
13 dagen geleden Vast
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: Retail
Uren per week: 28 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 14-06-2022

Wil jij werken in de mooiste speelgoedwinkel van Noordoost Nederland? Dan is dit jouw kans!

Voor Speeleiland in Zwolle zijn we op zoek naar een;


Verkoopmedewerk(st)er 28-32 uur

Werkzaamheden;
We zijn op zoek naar een positieve, vriendelijke en hulpvaardige medewerker. Naast het aanvullen van schappen houd je de klanten in het oog en weet je deze aan te spreken als ze vragen hebben. Je reageert actief op koopsignalen. Je verzorgt kassawerkzaamheden en je helpt collega’s bij bijvoorbeeld het opbouwen van presentatieproducten of displays.

Wij zoeken;
Heb jij ervaring in de winkel of wil je graag ervaring opdoen? Ben je hulpvaardig, klantgericht en vind je het niet erg om af en toe in het weekend te werken, dan zie we graag je sollicitatie tegemoet.

Wat bieden wij;
Speeleiland bied je een goed salaris met uiteraard de nodige vakantiedagen en vakantiegeld. Je hebt doorgroeimogelijkheden en perspectief naar een vaste baan. Uiteraard krijg je personeelskorting op onze artikelen.

Speeleiland heeft een informele sfeer en een leuk team met een goede werksfeer.

Speeleiland;
Wij zijn “de speelgoedwinkel” van noordoost Nederland. Bij ons heb je grote afdelingen met gezelschapspellen, puzzels, Playmobil enz. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in peuter- en kinderspeelgoed. Ook de meer ervaren hobbyisten kunnen bij ons terecht voor modelbouw, schaalmodellen en treinen.

Reacties mag je t.a.v. Karsten Bos sturen naar kbos@hanzelandpd.nl.   Voor meer informatie mag je ook telefonisch contact opnemen (appen of bellen) met 06-10787010

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij